Τρόποι Πληρωμής

Πληρώστε την παραγγελία σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Ασφαλής & εύκολη πληρωμή σε ειδική σελίδα της Eurobank.
Δυνατότητα πληρωμής με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Mastercard, Visa, AmericanExpress, Maestro, Diners).

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bitencryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με την χρήση πιστωτικής κάρτας σας δίνετε η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις.

Οι δόσεις καθορίζονται ως εξής:

200€ – 299,99€ έως και 2 άτοκες δόσεις
300€ – 399,99€ έως και 3 άτοκες δόσεις
400€ – 499,99€ έως και 4 άτοκες δόσεις
500€ – 599,99€ έως και 5 άτοκες δόσεις
600€ και πλέον έως και 6 άτοκες δόσεις

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τραπέζης ή μέσω e-banking, στον παρακάτω λογαριασμό:

Eurobank:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0216.99.0200701351
IΒΑΝ: GR9002602160000990200701351
SWIFT-BIC: ERBKGRAA

(ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΪΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

Η κατάθεση στον ανωτέρω λογαριασμό μπορεί να γίνει εντός 2 (εργάσιμων) ημερών από την παραγγελία σας. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

Παρακαλούμε κατά την κατάθεση των χρημάτων να αναγράφετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας, προκειμένου να γίνει άμεσα η σύνδεση της πληρωμής με την παραγγελία σας.

Επίσης, μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε άμεσα το αποδεικτικό μεταφοράς ή κατάθεσης/καταθετήριο μέσω e-mail στο info@vaya.gr. Σημειώνεται ότι η επεξεργασία της παραγγελίας σας αρχίζει με την παραλαβή του καταθετηρίου από το κατάστημά μας.

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι σε περίπτωση πραγματοποίησης της κατάθεσης από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε “έξοδα εντολέα” και όχι “αμφοτέρων” ή “αποδέκτη” διότι το έμβασμα καταλήγει σε εμάς με μικρότερη αξία από την αναγραφόμενη τιμή και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφλησή της.

3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Το ελάχιστο κόστος της παραγγελίας για την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή είναι 40€.
Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται με μετρητά στον μεταφορέα (courier) που θα σας παραδώσει το δέμα σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται κάποιος στην διεύθυνση που δηλώσατε, ο μεταφορέας θα αφήσει ειδοποιητήριο και η παραλαβή θα γίνει από το κατάστημα courier της περιοχής σας.

Στην υπηρεσία της αντικαταβολής υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 3€, που αφορά τα έξοδα αντικαταβολής.

4. ΠΛΗΡΩΜΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε τώρα να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να περάσετε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας τις επόμενες 24 ώρες από το κατάστημά μας, αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά μέσω mail στο info@vaya.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 94 11 10.

5. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ IRIS

Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ένα εύκολο και ασφαλές περιβάλλον (e-Banking) της τράπεζας που επιθυμείτε για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.