Τα Τελευταία μας Νέα

Το κατάστημα Vaya ανοίγει και πάλι την Δευτέρα 11 Μαίου 1

Επιτέλους έφθασε η στιγμή!

Από αυτή την Δευτέρα ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι στο κατάστημά μας και να δείτε από κοντά τις νέες συλλογές ρούχων από τις αγαπημένες σας εταιρείες.

Shopping Star Se Karantina E1

Shopping Star Se Karantina

Με αγάπη για τη μόδα και το Shopping Star τέσσερις γυναίκες της διπλανής πόρτας και η Βίκυ Καχιά αποφάσισαν να σπάσουν τη μονοτονία τους.

3ήμερο Εκπτώσεων

Το Vaya Fashion Boutique γιορτάζει και σας προσφέρει 10% έκπτωση!

Γιορτάζουμε και σας Προσφέρουμε 10% Έκπτωση σε όλα μας τα είδη για ένα Ανοιξιάτικο Τριήμερο από το Σάββατο 20/4 έως τη Δευτέρα 22/4!!!! Την Κυριακή των Βαΐων είναι η ονομαστική μας εορτή στο www.vaya.gr και είμαστε χαρούμενοι που είσαστε κοντά μας για 19 ολόκληρα χρόνια! Γι αυτό σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε με έκπτωση 10% ό,τι σας ταιριάζει από τη νέα μας συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019! Αποκτήστε το ιδανικό σύνολο για τις ημέρες του Πάσχα! -41% Επιλογή Estel CollectionΓιλέκο Κρεπ Γαλάζιο 101,50€ 59,90€ 50 Προετοιμαστείτε για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις...

Η Ημέρα της Γυναίκας 1

Η Ημέρα της Γυναίκας

Χρόνια πολλά στις γυναίκες όλου του κόσμου και ιδιαίτερα σε όσες ακόμα το μέλλον είναι μπροστά τους, στη διάθεσή τους να ξεδιπλώσουν τα φτερά τους και να κατορθώσουν όσα ονειρεύονται!

giveaway αγίου βαλεντίνου

🔸Valentine’s Day Giveaway🔹

Καλωσορίζουμε τον Φεβρουάριο με ένα GIVEAWAY για εσάς με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! ❤ Μία από εσάς θα κερδίσει το πλεκτό φλοράλ φόρεμα με animal print της ιταλικής εταιρείας Fracomina αξίας 103,80€ για να εντυπωσιάσει την ημέρα των ερωτευμένων! Spread the Love 😘 ◽ Κάντε like στη φωτογραφία και follow στο vaya.gr στο instagram ◾ αφήστε σχόλιο κάνοντας tag δύο φίλες σας Η νικήτρια θα ανακοινωθεί την Κυριακή 10/2 https://www.instagram.com/p/BtWcTf4AQnN/

προστέθηκε στο καλάθι σας.
Ταμείο